Bericht omtrent het corona virus

Category:
Geachte relatie,
 
Onze werkzaamheden, waaronder insemineren, scannen, tochtcontrole, verkoop en advies, gaan (gewoon) door. Daar zijn we trots op.
 
Om het besmettingsgevaar van het corona virus voor uzelf, uw medewerkers, gezinsleden en onze collega’s zo klein mogelijk te houden, vragen wij u wel daarom de te insemineren koeien en pinken vast te zetten. Hierdoor hoeft de inseminator geen hulp en is het mens op mens contact moment zo klein mogelijk.
 
De verkopers zullen minder bij u op het bedrijf komen. We zijn echter goed bereikbaar via de mail, WhatsApp of telefonisch. Mocht u willen bestellen of advies willen, dan graag via genoemde kanalen. Ook zullen wij u via deze weg contact met u zoeken.
 
Wij streven ernaar om de dienstverlening zoveel mogelijk door te laten gaan. Het kan echter zijn dat in het geval van onvoorziene omstandigheden, zoals opvang van ziekte, bepaalde zaken wat meer tijd vragen dan gebruikelijk. Wij vragen uw begrip hiervoor.
 
Wij hopen op deze manier onze bijdrage te leveren aan het zo snel mogelijk indammen van de verspreiding van het coronavirus.
 
Het Tellus Tigra Team.

TAGS: