Geweldige nakomelingen van SuperBrown Duplago

Category:
Superbrown Duplago dochter 2e lactatie

Superbrown Duplago dochter 2e lactatie

Tijdens onze trip naar het prachtige Süd Tirol, in het hart van het Superbrown gebied, hebben wij een aantal Duplago dochters gezien. Duplago hoort inmiddels in de top van de bewezen fokstieren van KI organisatie Superbrown. Ze waren niet te groot, maar straalde enorm veel kwaliteit uit. Op het gebied van benen en uiers blinken de Duplago dochters uit, en dat viel ons direct op toen wij de verschillende dochters bekeken. Ook hebben wij de moeder van Duplago mogen bewonderen, wat een bak van een koe is dat! Enorm veel inhoud met een pracht uier eronder.

Maar toen wij de productie gegevens bekeken werden we nog enthousiaster! Super hoge gehalten met een mooie plas melk, zoals Duplago dochter Corona die in haar 1ste lactatie maar liefst 8588 kg melk gaf met 4.35% vet en 4.17% eiwit. Inmiddels zit ze in haar 2e lactatie en geeft ze 39 liter.

Profiteer van de Summer-deal waarin ook Superbrown Duplago onderdeel van uitmaakt.

Klik HIER voor meer info over Superbrown Duplago.

Superbrown Duplago

Superbrown Duplago

TAGS: