Stierensperma

Tellus Tigra heeft een ruim aanbod aan stierensperma. Wij bieden u een uitgebreide stierenkaart waarop u ons actuele aanbod met KI-stieren vindt. Het sperma van de stier bestelt u eenvoudig online of door een afspraak met ons in te plannen voor een persoonlijk gesprek. Altijd afkomstig van diverse rassen en bloedlijnen en verkrijgbaar binnen allerlei prijsklassen.

Uiteenlopend aanbod

Het sperma is afkomstig van stieren uit het hogere segment en is geschikt voor verschillende rassen. We kopen het sperma in bij verschillende leveranciers en bieden deze aan voor onder meer de doe-het-zelf-KI. Op de huidige stierenkaart ziet u ons actuele aanbod met bijbehorende eigenschappen. Hier leest u meer over de afstamming en ziet u over welke productieverervingen, exterieurverervingen en gebruikskenmerken iedere stier beschikt. Bovendien hebben wij de prijzen op de kaart duidelijk in beeld gebracht. Bij diverse stieren staat overigens de aAa-code vermeld. Ook is er bij ons gesekst sperma beschikbaar.

Bijkomstige diensten

Wilt u weten welk sperma het beste matcht met de betreffende koe? Maak dan gebruik van ons paringsadvies om tot het beste resultaat te komen. Ook kunt u ons inschakelen voor drachtdetectie om te zorgen dat de drachttijd vloeiend verloopt. Verder is het van belang om de vruchtbaarheid van uw veestapel op niveau te brengen en te houden.

Heeft u nog vragen over het stierensperma van Tellus Tigra? Bel dan naar 0516 491 492 of vul het contactformulier in.