Q flex oormerken

Category:

Tellus Tigra zal voor Zuid Oost en midden Friesland de distributie van Q flex oormerken voor haar rekening nemen.

Het voordeel hiervan voor u is, dat zendingen vrije oormerken (voorraad voor kalveren) zonder portokosten bij u worden afgeleverd door een medewerker van Tellus Tigra. Ook de facturering (na aflevering) zal door Tellus Tigra worden gedaan.

Q flex oormerken zijn nieuw en worden gemaakt in Beieren (Duitsland).

Ook hier waren problemen met de kwaliteit van de door de overheid voorgeschreven oormerken. Met name breuk en daardoor verlies, was veel veehouders een doorn in het oog.

Zes jaar geleden kwam bij het kunststof verwerkende “Gepe-Geimuplast” in Garmisch-Partenkirchen het verzoek van het ministerie van Landbouw om een nieuw oormerk te ontwikkelen, dat voldoet aan de kwaliteitseisen van deze tijd. Met dit nieuwe Q flex oormerk werd direct een veldtest gestart.

Deze veldtest verloopt nog steeds zeer voorspoedig. Het verlies van oormerken is minimaal.

Q flex wordt om die reden in Nederland onder volledige kwaliteitsgarantie aangeboden. Dit betekent in de praktijk:

Alle vrije oormerken (voor kalveren) worden in geval van verlies gratis vervangen.

Deze garantie is geldig voor de gehele levensduur van het dier.

(Vervangende oormerken vallen buiten deze garantie).

Op door Tellus Tigra uitgeleverde oormerken, wordt op de plaats van de barcode het logo van Tellus Tigra afgedrukt op één van de oormerkdelen.

Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk even contact op te nemen met: Bflex oormerken in Enschede: 053 428 1603

Voor informatie of hulp bij het overzetten van uw huidige oormerkleverancier naar Q-flex oormerken, kunt u contact opnemen met:

Tellus Tigra : 0516- 491 492

Met vriendelijke groet:

Tellus Tigra.

 

TAGS: